Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιουν-2014 19:01

  Στη λίστα των 100 Best Workplaces in Europe 2014 η JTI

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη λίστα των 100 εταιρειών με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2014 συγκαταλέγεται πλέον η JTI, και ειδικότερα στην κατηγορία των “25 Best Multinational Workplaces in Europe”. Σε αυτή την ευρωπαϊκή διάκριση συνέβαλε ουσιαστικά και η ανάδειξη της JTI Ελλάδος στην 1η θέση του εθνικού διαγωνισμού Best Workplaces, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

  Ο φετινός διαγωνισμός “Best Workplaces in Europe” συγκέντρωσε υποψηφιότητες από 21 χώρες που εκπροσωπούν περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενους. Χαρακτηριστικό όλων των εταιρειών που διακρίθηκαν είναι η διαρκής και ανοικτή επικοινωνία με τους εργαζομένους τους και το περιβάλλον εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργήσει στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

  Για την JTI Ελλάδος, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά μέσα στο 2014, καθώς έχει επίσης αναγνωριστεί ως Κορυφαίος Εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και στην 1η θέση των BestWorkplaces στην Ελλάδα.

  Σχολιάζοντας τη διάκριση, ο κ. Ηλίας Ασημακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα δήλωσε: «Αισθάνομαι υπερήφανος για τη διάκριση της εταιρείας μας και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουμε κτίσει γερά θεμέλια που στηρίζονται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους μαςκαι η διάκριση αυτή μας δίνει την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε το έργο μας».

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων