Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Ιουν-2014 17:02

  Συνεργασία Green Cola με Retail@Link

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Με την Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) συνεργάζεται η Green Cola Company, για την μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό παραστατικό και της διασύνδεση με τους εμπορικούς της συνεργάτες για την ανταλλαγή EDI τιμολογίων και παραγγελιών.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η Green Cola Company, ελληνική επιχείρηση παραγωγής και εμφιάλωσης αεριούχων ποτών η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1959, επέλεξε τη λύση R@L e-Invoicing Paperless για τη μετάβασή της στο ηλεκτρονικό παραστατικό και τη λύση R@L e-Invoicing/e-Ordering EDI για την ανταλλαγή EDI τιμολογίων και παραγγελιών με τους εμπορικούς της συνεργάτες και την αυτοματοποίηση της καταχώρησης δεδομένων στα πληροφοριακά συστήματα του οργανισμού.

  Όπως σημειώνεται, η Green Cola στοχεύει στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ισχύουσα νομοθεσία στην ηλεκτρονική διακίνηση και αρχειοθέτηση του συνόλου των παραστατικών της (τιμολόγια, δελτία αποστολής). Όπως δηλώνει ο κ Γ. Γρίσπος, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας: “Στην Green Cola, πιστεύουμε στη διαρκή εξέλιξή μας, μέσω της εστίασης στην ποιοτική παροχή αναψυκτικών στον καταναλωτή! Η επιλογή μας να αυτοματοποιήσουμε λειτουργικές διαδικασίες οι οποίες ήταν τόσο χρονοβόρες όσο και ακριβές, επιτρέπει στην ομάδα μας να επικεντρώνεται στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας γιa τον πελάτη. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας επιτρέπει να μειώνουμε το κόστος μας, να λειτουργούμε ταχύτερα, αλλά και να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα αναμενόμενα αποτελέσματα οφέλους που θα προσφέρει στον οργανισμό η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση."

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων