Αστήρ Παλάς: Στις 10/4 η τακτική Γ.Σ. για διάθεση κεφαλαίων από ΑΜΚ

Δευτέρα, 17-Μαρ-2014 11:56

Την 10η Απριλίου 2014, ημέρα Πέμπτη, ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Αστήρ Παλάς, στην οποία μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η διάθεση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις πάνω στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2013 (1/1/2013-31/12/2013) καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2013 (1/1/2013-31/12/2013).

3. Έγκριση αμοιβών και συμβάσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από  21 Ιουνίου 2013 έως και  10 Απριλίου 2014 και προέγκριση αυτών μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2015.

4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 2014 και έγκριση της αμοιβής τους.

5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

6. Χορήγηση ειδικής αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 23α του Ν. 2190/20, προς τα μέλη του ΔΣ να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αναδιάρθρωση του δανείου της εταιρείας από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

7. Έγκριση διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

8. Ανανέωση θητείας μελών επιτροπής ελέγχου.

9. Ανανέωση θητείας μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

10. Διάφορες ανακοινώσεις.