Βαλκάν Export: Τη διεύρυνση του καταστατικού θα εγκρίνει η ΓΣ στις 8/12
Πέμπτη, 16-Νοε-2006 18:24
Τη διεύρυνση του καταστατικού της εταιρείας Βαλκάν Export θα εγκρίνει η ΓΣ των μετόχων στις 8/12. Επίσης θα εγκριθεί και η τροποποίηση του σχετικού άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το άρθρο 18 του Καταστατικού της Εταιρείας, οφείλουν:
- Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές, που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως.
- Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΕ τις μετοχές, που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα ως άνω γραφεία της έδρας της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως.