MLS Πληροφορική: Δεν υφίστανται καταθέσεις άνω των 100 χιλ. ευρώ στην Κύπρο

Τετάρτη, 27-Μαρ-2013 23:35

Δεν υφίστανται καταθέσεις της MLS Πληροφορική άνω των 100 χιλιάδων ευρώ που να τηρούνται είτε στην Τράπεζα Κύπρου, είτε στην CPB, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που υποβλήθηκε σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στην Κύπρο και με σκοπό την προστασία των επενδυτών και της εύρυθμης λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημερώνει ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε έκθεση της εταιρείας σε κινητές αξίες (μετοχές, ομόλογα) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των ανωτέρω δύο Τραπεζών. 

Το ποσοστό του κύκλου εργασιών της εταιρείας που αφορούν την αγορά της Κύπρου για την χρήση που έληξε την 31.12.2012 ανέρχεται σε 1.8%. 

Λόγω της μικρής έκθεσης της εταιρείας στην αγορά της Κύπρου, δεν αναμένεται ουσιαστική επίπτωση στον κύκλο εργασιών, τα αποτελέσματα και την οικονομική θέση της εταιρείας.