ΕΥΔΑΠ: Μειώνονται τα χρέη των δήμων
Δευτέρα, 07-Ιαν-2013 11:53
Κατά 1.122.659 ευρώ λιγότερα σε σχέση με την 4η Δεκεμβρίου 2012 ήταν τα χρέη των δήμων προς την ΕΥΔΑΠ στις 4 Ιανουαρίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, "αντιστρέφεται η τάση της αύξησης των συνολικών χρεών των Δήμων κατά 2,5 – 3 εκ. ευρώ το μήνα. Η μείωση αυτή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, εάν κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) Δήμοι είχαν ανταποκριθεί και δεν συνέχιζαν να «φεσώνουν» την ΕΥΔΑΠ.
Ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων, που ανταποκρίθηκαν με εντυπωσιακή προθυμία και διάθεση συνεργασίας, συμβάλλοντας έτσι στη δυνατότητα της ΕΥΔΑΠ να παρέχει σε όλους, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, χωρίς αύξηση του κόστους.
Είναι μόνο η αρχή ενός πολύ δύσκολου δρόμου που οδηγεί όλους μας, στο επιβεβλημένο νοικοκύρεμα των οικονομικών μας και σε ακόμη πιο εποικοδομητική συνεργασία.
Η κοινωνία περιμένει πολλά από όλους εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι Δημοτικές αρχές και ΕΥΔΑΠ μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως!"