FHL Κυριακίδης: Έκτκακτη Γ.Σ. στις 17/12 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου
Τετάρτη, 21-Νοε-2012 09:47
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Δεκεμβρίου 2012 καλεί τους μετόχους της η FHL Κυριακίδης για την, μεταξύ άλλων, μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 470.862 ευρώ.
Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των τετρακοσίων εβδομήντα χιλιάδων οχτακοσίων εξήντα δύο ευρώ (470.862,00¤), με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 23.416.001 σε 22.945.139 ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης 470.862 ιδίων μετοχών της εταιρείας (κτηθέντων σε εκτέλεση της από 20.12.2010 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων), σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 2190/1920, ως ισχύει.
Τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας. Λήψη απόφασης από την Γ.Σ. για την απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών. Καθορισμός από την Γενική Συνέλευση των όρων και προϋποθέσεων των αποκτήσεων και ιδίως του αριθμού των μετοχών που είναι δυνατόν να αποκτηθούν, της διάρκειας για την οποία θα χορηγηθεί η έγκριση της Γ.Σ. και του κατώτατου και ανώτατου ορίου της αξίας.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, η Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 3η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στην ως άνω έδρα της Εταιρείας και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς νεότερη πρόσκληση των μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 2190/1920, ως ισχύει.