Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 21-Νοε-2011 15:40

  Νέο πρόγραμμα από την εταιρεία επιλογής στελεχών People for Business

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η Εταιρία Επιλογής Στελεχών People for Business προτείνει μία διαφορετική προσέγγιση στο χώρο των υπηρεσιών, που μέχρι σήμερα είναι ευρέως γνωστές ως outplacement. 
  Πρόκειται για τo πρόγραμμα Transition Counseling Service (TCS), το οποίο διαφοροποιείται στο ότι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται πώς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την καριέρα τους, σε μια συνεχή βάση και δεν επικεντρώνεται μόνο στην επανατοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας του σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργούμε ως σύμβουλοι της επιχείρησης από το πρώτο κιόλας στάδιο της αναδιοργάνωσης, ενώ στη συνέχεια εστιάζουμε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ανάγκες και επιθυμίες των συμμετεχόντων.

  Η μεθοδολογία του TCS βασίζεται στη στενή συνεργασία του Personal Counselor με τον κάθε συμμετέχοντα και εκτυλίσσεται σε διαδοχικά στάδια. Στόχος είναι η μετάβαση από το αρχικό στάδιο της διαχείρισης των συναισθημάτων, στον σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου πλάνου διαχείρισης καριέρας, που να περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά εργασίας, την δημιουργία στρατηγικών αναζήτησης νέων ευκαιριών και την χρήση εξατομικευμένων εργαλείων marketing.

  Το TCS διαφοροποιείται επίσης στο ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε επαγγελματίες, που θέλουν να επαναστοχοθετήσουν το ρόλο τους στην αγορά εργασίας και επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες καριέρας.  

  Αναφερόμενη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Γενική Διευθύντρια της People for Business, κα Ρεβέκκα Πιτσίκα, δήλωσε: «Το TCS είναι μία σύγχρονη, δυναμική και διαδραστική προσέγγιση και αποτελεί τη λύση σε ένα επίκαιρο και φλέγον ζήτημα που απασχολεί όλο και περισσότερα στελέχη στην Ελληνική αγορά» 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων