Συνάντηση ΟΤΟΕ με διοικήσεις Alpha Bank – Eurobank

Δευτέρα, 10-Οκτ-2011 12:58

Συνάντηση με τους Διευθύνοντες Συμβούλους της Alpha Bank και Eurobank κ. Δ. Μαντζούνη και Ν. Νανόπουλο θα έχει αύριο, στις 9 το πρωί στα γραφεία της Eurobank το Προεδρείο της ΟΤΟΕ, με αντικείμενο τη συγχώνευση των δύο τραπεζών. 

Τη συνάντηση αυτή είχε ζητήσει η ΟΤΟΕ, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις σκέψεις και τους σχεδιασμούς που υπάρχουν στις δύο τράπεζες και αφορούν όλες τις παραμέτρους του εγχειρήματος της συγχώνευσης (επιχειρηματική, οικονομική, κοινωνική, εργασιακή). 

Η ΟΤΟΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα θέσει τις δικές της πάγιες απόψεις που αφορούν στην ανάγκη κατάρτισης ενός επιχειρηματικού και κοινωνικού σχεδιασμού, ο οποίος πρέπει να απαντά στην αναγκαιότητα του εγχειρήματος στις σημερινές συνθήκες, καθώς και στα οφέλη που είναι απαραίτητο να προκύψουν για τις τράπεζες, την οικονομία, την κοινωνία και τους εργαζόμενους.