ΑΛΚΟ: Στις 27/4 η τακτική Γ.Σ.
Τρίτη, 05-Απρ-2011 15:51
Στις 27/4, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γ.Σ. της ΑΛΚΟ όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί πώλησης ιδίων μετοχών σε γερμανικές θυγατρικές της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στα γραφεία της εταιρείας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, θέση Κύριλλο, Τ.Κ.19300. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στις 10.00.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσια διάταξης είναι τα εξής:
1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων(Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2010 (από 01/01/2010 έως 31/12/2010) και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών (Ορκωτού Ελεγκτή) της εταιρείας.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών (Ορκωτός Ελεγκτής) από πάσης φύσεως ευθύνης αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα την διαχείριση, τις Εταιρικές και τις Ενοποιημένες Ετήσιες Οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας της χρήσεως 2010.
3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή από το σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για την τρέχουσα χρήση 2011 και καθορισμός της αμοιβής των.
4. ‘Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2010 καθώς και για την χρήση 2011.
5. Τροποποίηση του άρθρου 11 του καταστατικού της εταιρείας «Θητεία και αναπλήρωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου»
6. Έγκριση πώλησης ιδίων μετοχών από την μητρική εταιρεία σε Γερμανικές θυγατρικές της.
7. Διάφορα θέματα-ανακοινώσεις.