Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Φεβ-2011 09:05

  Deutsche Telekom: Διεύρυνση ζημιών το δ΄ τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Διεύρυνση ζημιών ανακοίνωσε η Deutsche Telekom AG για το δ΄ τρίμηνο καθώς ενισχύθηκαν οι επιβαρύνσεις αναδιάρθρωσης σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, ωστόσο ο γερμανικός κολοσσός σημείωσε ότι περιμένει σταθερή ανάπτυξη το 2011, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

  Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε διεύρυνση των ζημιών στα 582 εκατ. ευρώ για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου από ζημιές 3 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα.

  Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε ότι κατέγραψε συνολικές επιβαρύνσεις 1,3 δισ. ευρώ που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων απομειώσεις στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Ένα χρόνο νωρίτερα η εταιρεία είχε καταγράψει επιβαρύνσεις συνολικού ύψους 900 εκατ. ευρώ για την αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

  Οι συνολικές πωλήσεις για το τρίμηνο υποχώρησαν 4,5% και διαμορφώθηκαν σε 15,48 δισ. ευρώ. Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών τοποθετούσαν τις πωλήσεις της εταιρείας στα 15,39 δισ. ευρώ.

  Τα προσαρμοσμένα EBITDA υποχώρησαν 10,3% στα 4,55 δισ. ευρώ χάνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών που τα τοποθετούσαν στα 4,64 δισ. ευρώ.

  Για το 2011, η Deutsche Telekom περιμένει σταθερή ανάπτυξη με τα προσαρμοσμένα EBITDA να διαμορφώνονται σε περίπου 19,1 δισ. ευρώ και τις ελεύθερες ταμειακές ροές να διαμορφώνονται σε τουλάχιστον 6,5 δισ. ευρώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων