Intracom: Ζημιογόνο το εξάμηνο για τον όμιλο

Τρίτη, 31-Αυγ-2010 09:55

Ζημιογόνο ήταν το πρώτο εξάμηνο για τον όμιλο της Intracom, με ενίσχυση των πωλήσεων κατά 10,9% και διατήρηση της λειτουργικής κερδοφορίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενοποιημένες ζημιές μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας στο πρώτο εξάμηνο του 2010 διαμορφώθηκαν στα 19,2 εκατ. ευρώ, σε σχέση με κέρδη ύψους 16,9 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2009.

Οι πωλήσεις του ομίλου ενισχύθηκαν στα 289,1 εκατ. ευρώ από τα 260,8 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι.

Παράλληλα, τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) υποχώρησαν στα 25,4 εκατ. ευρώ από τα 50 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο του προηγούμενου έτους, ενώ τα αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε ζημιές της τάξης των 24,5 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 13 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου του ομίλου στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία".