Χ.Α.: Λύση και ανανέωση συμβάσεων Ειδικής Διαπραγμάτευσης

Πέμπτη, 15-Ιουλ-2010 17:31

Την παραίτηση της Eurobank EFG Equities ΑΕΠΕΥ από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή στη διαπραγμάτευση στην Αγορά Παραγώγων του ΧΑ των ΣΜΕ επί των Μετοχών της ΜΕΤΚΑ ενέκρινε η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης ορίστηκε η Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010.

Παράλληλα, ενέκρινε:

- τη λύση σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. «ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης ορίστηκε η Παρασκευή 16/07/2010.

- την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ «ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

- την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών «BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.», «ΕΤΕΜ Α.Ε.» και «CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. «MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».