Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 21-Δεκ-2008 17:37

  Πάγκαλος κατά Αλαβάνου και Τσίπρα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνεργασία με το ΣΥΝ και όχι με τους κυρίους Τσίπρα και Αλαβάνο που θα πρέπει να πεισθούν «να βγάλουν τα κοντά παντελονάκια», πρότεινε, από κομματική εκδήλωση στη Λαμία, ο Θόδωρος Πάγκαλος. 

  Ο κ. Πάγκαλος κατέθεσε την πρότασή του για μεγαλύτερες δυνατές συμμαχίες «όχι όμως με πρόσωπα και ηγετικές μονάδες», όπως είπε, αλλά με πολιτικούς χώρους. «Όταν λέμε ότι υπάρχει μια δυνατότητα κοινής πορείας με το Συνασπισμό εννοούμε το χώρο του Συνασπισμού δεν εννοούμε τον κ. Τσίπρα και τον κ. Αλαβάνο. Εξάλλου, θα πρέπει να τους βρούμε, να τους πείσουμε να βγάλουν τα κοντά παντελονάκια, να τους πείσουμε ότι δεν είναι μαθητές, ότι πλέον τελειώσαμε με τις μαθητικές διαδηλώσεις και άλλα τέτοια» είπε συγκεκριμένα, ενώ αναφερόμενος στις πιθανές συνεργασίες με το Συνασπισμό διευκρίνισε ότι «ο χώρος όμως αυτός υπάρχει. Ο χώρος όμως αυτός είναι κοντά μας. Έχουμε πρόσβαση σ΄ αυτό το χώρο, όπως έχουν και αυτοί πρόσβασης στο δικό μας χώρο. Πρέπει αυτές οι σχέσεις που υπάρχουν να τις κάνουμε σχέσεις σημαντικές σχέσεις δημιουργικές σχέσεις συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα στο συνδικαλισμό την αυτοδιοίκηση σε όλα αλλά και στην πολιτική κεντρική σκηνή αν αυτό μπορεί να γίνει αν δεν μπορεί να γίνει θα προχωρήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις».

  Σχολιάζοντας τα λεγόμενα Πάγκαλου στην τηλεόραση του Μέγκα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ, Δ. Παπαδημούλης, δήλωσε: «Ο κ. Πάγκαλος βρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ Παπανδρέου σιωπά. Κάνουν επίθεση στην Αριστερά, γιατί ετοιμάζονται να τα βρουν με τη δεξιά».

  Πηγή: www.athina984.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ