Κ. Χατζηδάκης: Κανένας συμβιβασμός με φαινόμενα διαφθοράς
Δευτέρα, 29-Ιουλ-2024 16:21
Ξεκάθαρος πως δεν θα γίνει κανένας συμβιβασμός με φαινόμενα διαφθοράς όπως αυτό στην περίπτωση με το κύκλωμα που δρούσε εντός της ΕΤΑΔ εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.
Αναλυτικά δήλωσε:
"Στηρίζω και ενθαρρύνω την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΕΤΑΔ μαζί με το Υπερταμείο να αναδιοργανωθεί η εταιρεία και να ελεγχθούν τα όποια φαινόμενα διαφθοράς.
Όσα έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα, έρχονται λόγω και των συστηματικών προσπαθειών της σημερινής και της προηγούμενης διοίκησης της ΕΤΑΔ να μπει μια τάξη στην εταιρεία.
Από την πλευρά μου δεν θα γίνει κανένας συμβιβασμός με φαινόμενα σαν και αυτά που σήμερα αποκαλύπτονται. Είναι συνειδησιακό μας καθήκον. Προχωρούμε μπροστά με διαφάνεια έχοντας να κάνουμε πολλή δουλειά στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου!".