Απαγόρευση κυκλοφορίας σε σημεία του οδικού δικτύου της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων λόγω χιονόπτωσης
Κυριακή, 21-Ιαν-2024 08:56
Οι χιονοπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξαιτίας των χιονοπτώσεων/του παγετού σε σημεία του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητας της ΠΕ Τρικάλων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων βάρους άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων στις ακόλουθες τοποθεσίες:
*Στην εθνική οδό Τρικάλων - Ιωαννίνων, από το 28ο (κόμβος Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ. (Α/Κ Μαλακασίου).
*Στην εθνική οδό Μουργκανίου - Γρεβενών, από το 1ο (κόμβος Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ.
*Στην εθνική οδό Τρικάλων - 'Αρτας, από το 22ο ως το 75ο χλμ. (Γέφυρα Αλεξίου).
*Στην επαρχιακή οδό Πύλης - Μεσοχώρας, από το 16ο (θέση "Πηγή των Θεών") ως το 55ο χλμ. (Τ.Κ. Μεσοχώρας).
*Στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης.
*Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των πρώην δήμων Μαλακασίου, Καστανιάς, Χασίων, Κλεινοβού, Τυμφαίων, πρώην τοπικής κοινότητας Ασπροποτάμου και Επαρχιακής οδού Καλαμπάκας - Βλαχάβας του Δήμου Μετεώρων.
Η κίνηση όλων των υπολοίπων οχημάτων θα πραγματοποιείται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων αντιολισθητικών μέσων ή ειδικών ελαστικών (χιονολάστιχα). Εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα των υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ