Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Μαρ-2023 16:52

  ΕΕΘ: 22 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας και 8 γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος στον δρόμο για Τουρκία και Συρία

  ΕΕΘ: 22 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας και 8 γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος στον δρόμο για Τουρκία και Συρία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έμπρακτη υποστήριξή τους στους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, δείχνουν οι επαγγελματίες του νομού Θεσσαλονίκης, αποστέλλοντας στις σεισμόπληκτες περιοχές 22 τόνους διάφορα είδη και οκτώ γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, το κόστος των οποίων ανέλαβε αποκλειστικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης (ΕΕΘ).

  "Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΕΕΘ, θεωρούν πως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο ειδικά τέτοιες στιγμές καταστροφής και θρήνου, αποτελούν χρέος και όχι επιλογή", αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση του φορέα.

  Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε το ΕΕΘ, καθοριστικά συνέβαλαν εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, μεμονωμένα μέλη του επιμελητηρίου και μέλη της διοίκησης του. Η εργασία αυτή θα ήταν ανέφικτη χωρίς την εθελοντική βοήθεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΘ.

  Μεταξύ των ειδών πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν και απεστάλησαν χθες, συμπεριλαμβάνονται τα εξής: ιατροφαρμακευτικό υλικό, ζεστά ρούχα για ενήλικες και ανηλίκους, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, sleeping bags, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, (όλα μακράς διάρκειας), γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ