Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 18-Μαρ-2023 12:52

  Γ. Γεραπετρίτης: Την Τετάρτη το πλαίσιο για την επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου

  Γ. Γεραπετρίτης: Την Τετάρτη το πλαίσιο για την επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Είναι σημαντικό να υπάρχει επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου με όρους απόλυτης ασφάλειας", δήλωσε κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας Σιδηροδρόμων ο υπ. Επικρατείας αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

  "Είναι σημαντικό να υπάρχει επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου με όρους απόλυτης ασφάλειας", δήλωσε κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας Σιδηροδρόμων σήμερα ο υπ. Επικρατείας αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

  Όπως ανακοίνωσε, την επόμενη Τετάρτη ξεκινά η σταδιακή λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής που διεκόπη μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και μέχρι το Πάσχα θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

  "Την Τετάρτη θα οριστεί το πλαίσιο για την εκκίνηση του σιδηροδρόμου" επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

  Για τοπική τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

  Λειτουργούσε απολύτως την κρίσιμη νύχτα, όπως προκύπτει από όλα τα στοιχεία και εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά μέχρι και σήμερα.

  Το Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων εδράζεται την αίθουσα διαχείρισης κρίσεων του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών του ΟΣΕ.

  Σε αυτό συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΟΣΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Hellenic Τrain.

  Σκοπός της επιτροπής θα είναι ο συντονισμός δράσεων που αφορούν τη συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών ασφαλείας των σιδηροδρόμων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ