Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Δεκ-2022 13:56

  Προκήρυξη για την πλήρωση των πέντε πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ

  e-εφκα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Διοίκηση του e- ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr) η Προκήρυξη πλήρωσης των πέντε (5) πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ για τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4892/2022. 

  Συγκεκριμένα, οι πέντε (5) προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν:

  - Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Εισφορών,

  - Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων,

  - Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου Τομέα,

  - Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Συνεργασιών

  - Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών.

  Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) ή/και στον ημερήσιο τύπο, ήτοι αρχίζει στις 29 Δεκεμβρίου 2022 και λήγει στις 12 Ιανουαρίου 2023.

  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης την Αίτηση υποψηφιότητας, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).

  Ειδικά για αυτές τις 5 θέσεις και λόγω της ιδιαίτερης φύσης του αντικειμένου, δυνατότητα πρόσληψης θα έχουν μόνο υπάλληλοι του e-ΕΦΚΑ καθώς και υπάλληλοι του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.

  Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί και η προκήρυξη για τις υπόλοιπες 19 θέσεις γενικών διευθυντών όπου δικαίωμα πρόσληψης θα έχουν τόσο στελέχη του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ