Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Νοε-2022 09:55

  Δ. Μιχαηλίδου: Εντός της ημέρας το νέο ΔΣ στην Κιβωτό του Κόσμου

  Δ. Μιχαηλίδου: Εντός της ημέρας το νέο ΔΣ στην Κιβωτό του Κόσμου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εντός της ημέρας ανακοινώνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Κιβωτό του Κόσμου όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. 

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Μιχαηλίδου σημείωσε πως "πήραμε την πολιτική πρωτοβουλία, ακόμα κι αν πολεμηθήκαμε, και με μια διάταξη που περάσαμε τον Απρίλιο μπορούμε να αλλάξουμε το ΔΣ. Αλλιώς θα κάναμε χρόνια, θα κρατούσε χρόνια η ιστορία αυτή". 

  Όπως είπε, στα σωματεία η διοίκηση ορίζεται από το ίδιο το σωματείο, "στις ΑΜΚΕ όπως είναι η περίπτωση της Κιβωτού από τους εταίρους της εταιρείας. Εταίροι στην εταιρεία αυτή ήταν η πρεσβυτέρα και η αδελφή του πατέρα Αντώνιου".

  Η υφυπουργός εξήγησε ότι η Κιβωτός θα στελεχωθεί με "πρόσωπα κύρους που έχουν αφιερώσει τη δουλειά τους στην παιδική προστασία, ξέρουν το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών". "Τι είπαμε; Το κράτος σε έκτακτες περιπτώσεις και προσωρινά μπορεί να παρέμβει όποτε παραβιάζονται τα δικαιώματα των παιδιών, των ηλικιωμένων ή των ΑμεΑ" εξήγησε. 

  "Μπαίνει το ίδρυμα υπό την εποπτεία του κράτους, για να διασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο είναι δυνατό για τα παιδιά αυτά" σημείωσε η υφυπουργός Εργασίας. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ