Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Σεπ-2022 15:25

  Athens Democracy Forum: "Μία δεκαετία Δημοκρατίας και τώρα τι;"

  Athens Democracy Forum: "Μία δεκαετία Δημοκρατίας και τώρα τι;"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τρίτη και τελευταία μέρα των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου Athens Democracy Forum σήμερα, που φέτος κλείνει δέκα χρόνια και διοργανώνεται από το Democracy & Culture Foundation σε συνεργασία με τους The New York Times και με τίτλο "Δέκα χρόνια Δημοκρατίας και τώρα τι;".  Οι σημερινές συζητήσεις διεξάγονται στο ιστορικό κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών. 

  Μια σειρά προτάσεων πολιτικής για τους υπεύθυνους στα κέντρα λήψης αποφάσεων παρουσιάστηκε από μέλη της International Youth Think Tank.

  Η αναβίωση του δημοκρατικού οικοδομήματος, η αναδιοργάνωση της οικονομίας, η ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι μερικά από τα πεδία, που προτάθηκαν από την Elena Vocale, όσον αφορά στη διακυβέρνηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας "10-minute proposal from young democracy advocates".

  Η ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω ενίσχυσης των νομικών γνώσεων και η δημιουργία ομάδων καθοδήγησης ψυχικής υγείας των νέων προτάθηκαν στο πλαίσιο των πυλώνων ενίσχυσης της εκπαίδευσης και της ισότητας. Η Larissa Möckel αναφέρθηκε στην ανάγκη εκπαίδευσης και καθοδήγησης νέων ακτιβιστών και πολιτικών για να συμπεριληφθεί και η οπτική των νέων στην αλυσίδα της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ