Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Σεπ-2022 11:41

  Στην Λ. Αμερική για την Κληρικολαϊκή Συνέλευση 2022 της Ομογένειας ο Α. Κατσανιώτης

  Στην Λ. Αμερική για την Κληρικολαϊκή Συνέλευση 2022 της Ομογένειας ο Α. Κατσανιώτης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επίσκεψη στη Νότια Αμερική θα πραγματοποιήσει από την 1η έως τις 9 Οκτωβρίου, με αφορμή την Κληρικολαϊκή Συνέλευση 2022 της Ομογένειας Νότιας Αμερικής, που θα διεξαχθεί στο Μοντεβιδέο, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης.

  Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του υφυπουργού Εξωτερικών θα είναι ο Άγιος Παύλος (από την 1η έως τις 2 Οκτωβρίου), όπου θα επισκεφθεί το Μνημείο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και θα έχει πολυάριθμες επαφές με εκπροσώπους της ομογένειας.

  Στη συνέχεια, ο κ. Κατσανιώτης θα μεταβεί στο Μπουένος Άιρες (από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου), όπου θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Πάμπλο Ανσέλμο Τεταμάντι (Pablo Anselmo Tettamanti). Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα εγκαινιάσει έκθεση της πρεσβείας για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και θα παραβρεθεί στην επίσημη τελετή μετονομασίας τμήματος κεντρικού πάρκου της πόλης σε "Πλατεία Ελλάδας". Επίσης, θα επισκεφθεί ελληνικά σχολεία και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ομογενειακούς, επιχειρηματικούς και εκκλησιαστικούς φορείς.

  Τέλος, ο υφυπουργός θα μεταβεί στο Μοντεβιδέο (από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου), όπου θα λάβει μέρος στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ομογένειας Νότιας Αμερικής και θα έχει επαφές με τους συμμετέχοντες εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων διάφορων χωρών της Νότιας Αμερικής.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ