Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 22-Σεπ-2022 17:03

  Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με τον πρόξενο επί οικονομικών θεμάτων των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

  Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με τον πρόξενο επί οικονομικών θεμάτων των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το επιχειρηματικό προφίλ του Έβρου, την αναπτυξιακή του δυναμική και τις προοπτικές του νομού, δεδομένης και της αμερικανικής παρουσίας στο λιμένα, παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης στον πρόξενο επί οικονομικών θεμάτων του γενικού προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Isaac Hansen- Joseph, ο οποίος επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη.

  Σε σχετική με την επίσκεψη ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι η συνάντηση έγινε στη Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub και ο κ. Hansen επέδειξε "μεγάλο ενδιαφέρον για τη λειτουργία και τα projects που υλοποιεί με στόχο την ενδυνάμωση των νέων επιχειρηματιών, αλλά και την παροχή γνώσης και πληροφοριών στις υφιστάμενες επιχειρήσεις".

  Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τοψίδης δήλωσε ότι διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά το αμερικανικό ενδιαφέρον για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής. "Ήδη υπάρχουν επιχειρήσεις από τον Έβρο που έχουν "ξεκλειδώσει" την αμερικανική αγορά και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλες στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στην ανταλλαγή γνώσης και τεχνογνωσίας που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των εκπαιδευτικών δομών του Επιμελητηρίου μας όπως το Light Hub, σε συνεργασία με αντίστοιχες δομές των ΗΠΑ. Και σε αυτόν τον τομέα δουλεύουμε εντατικά και σύντομα θα έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ