Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Σεπ-2022 17:28

  Απόκτησε πτυχίο από κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

  Μητροπολιτική Κολλέγιο Μαρούσι 01.09.2022
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη δυνατότητα σπουδών σε σημαντικά πανεπιστήμια του εξωτερικού από την Ελλάδα προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο έρχεται να συναντήσει το όνειρο κάθε νέου ανθρώπου και να συμβάλει στην εκπλήρωσή του.. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει τη δυνατότητα σπουδών σε ξένα πανεπιστήμια από την Ελλάδα.

  Ο αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός οργανισμός διανύει ήδη το 40ο έτος του στη διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επενδύει σε σύγχρονα προγράμματα σπουδών. Στόχος είναι να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αγοράς, καθώς συνεργάζεται με ένα διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό.

  Ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης εποχής, αναπτύσσει ερευνητική δραστηριότητα και συμβάλει στην εξέλιξη της επιστήμης. Προωθεί την καινοτομία και τις λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό του, προσφέροντας σπουδές σε 8 σημεία στην Ελλάδα.

  Αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στη χώρα μας που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων (Compostela Group of Universities) στη χώρα μας, ενώ διατηρεί αποκλειστικές συνεργασίες με 7 αναγνωσμένα διεθνή πανεπιστήμια.

  Oxford Brookes University

  SEO

  Mε έδρα την Οξφόρδη – την παγκόσμια μητρόπολη των πανεπιστημιακών σπουδών – το Oxford Brookes University κατέχει τη 2η θέση στη Μ. Βρετανία και την 18η στον κόσμο, στο επιστημονικό πεδίο του Τουρισμού (QS World University Ranking 2022).

  Σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, οι φοιτητές μπορούν να εκπαιδευτούν σε ανταγωνιστικούς τομείς των κλάδων της Διοίκησης, της Πληροφορικής, του Τουρισμού (Διεθνής Φιλοξενία & Οργάνωση Εκδηλώσεων, της Υγείας (Ιατρική Γενετική, Αποκατάσταση κ.α.), της Αρχιτεκτονικής, της Νομικής (Διεθνές Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο), της Επικοινωνίας (Δημιουργική Γραφή).

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από το Oxford Brookes University.

  University of East London

  Μητροπολιτικό Κολλέγιο 3 01.09.2022

  Mε ιστορία από το 1898, ξεχωρίζει ως ένα κορυφαίο σύγχρονο διεθνές Πανεπιστήμιο, το οποίο διαρκώς πρωτοπορεί και διακρίνεται. Ενδεικτικά, είναι Νο1 από τα 20 Βρετανικά Πανεπιστήμια των οποίων οι απόφοιτοι κατέχουν θέσεις CEO (Business Leader Magazine) ενώ έχει κατακτήσει την 1η θέση για την ποιότητα και επίδραση της έρευνάς του (Research Excellence Framework/REF 2021). Παράλληλα είναι Νο2 στην επιλογή σπουδών για Ψυχολογία και Πληροφορική στη Μ. Βρετανία (National Student Satisfaction Survey, London, 2014).

  Όσοι φοιτούν σε αυτό μέσα από τη συνεργασία με το Μητροπολητικό Κολλέγιο μπορούν να αποκτήσουν πτυχίο σε πληθώρα εξειδικεύσεων Πληροφορικής [Cyber Security & Networks, Data Science, Games Development, Information Security & Digital Forensics, AI, Big Data Technologies), Ψυχολογίας (Κλινική Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, Ψυχολογία Εργασίας, Ψυχολογία Παιδιών, Θετική Ψυχολογία & Coaching, Γνωστική Νευροψυχολογία], Διοίκησης Επιχειρήσεων (Project Management, FinTech Management, Business Analytics, International Business), Παιδαγωγικών (Προσχολική Αγωγή, Ειδική Αγωγή, Ηγεσία στην Εκπαίδευση, ΤΠΕ στην Εκπαίδευση) καθώς και στις Βιοϊατρικές Επιστήμες, στην Προπονητική, στο Digital Marketing.

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από το University of East London.

  Solent University

  SEO

  Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές Ναυτιλίας, με έδρα το Southampton της Μ. Βρετανίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει ασυναγώνιστα προγράμματα σπουδών για καριέρα στους διεθνείς και εγχώριους τομείς της Ναυτιλίας: Ναυτιλιακές Σπουδές, Διοίκηση Λιμένων & Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, Logistics Management, Ναυτιλιακό Δίκαιο, Διεθνή Ναυτιλιακή Διοίκηση, Διαχείριση Πλοίων, Επιχειρηματική Ανάλυση στη Ναυτιλία, Εμπόριο Ενέργειας & Αειφορία.

  Στο πανεπιστήμιο αυτό ανήκει η κορυφαία διεθνώς Ναυτική Ακαδημία, Warsash Maritime Academy, σε συνεργασία με την οποία η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης για Αξιωματικούς Εμπορικού Ναυτικού και Μηχανικούς Εμπορικού Ναυτικού.

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από το Solent University.

  Queen Margaret University

  SEO

  Η ιστορία αυτού του Πανεπιστημίου με έδρα το Εδιμβούργο της Σκωτίας ξεπερνά τον ένα αιώνα. Το QMU διακρίνεται για την τεχνογνωσία του στα επιστημονικά πεδία της υγείας και αποκατάστασης, καθώς και του πολιτισμού. Κατέχει τη δεύτερη θέση στη Σκωτία για σπουδές Εργοθεραπείας (NSS,2019). Η συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αφορά σε πληθώρα προγραμμάτων της Σχολής Υγείας όπως Εργοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Διαιτολογία, Νοσηλευτική, Μαιευτική, Ποδιατρική. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου στα Οικονομικά, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, το Marketing, τη Δημοσιογραφία, τη Σκηνοθεσία.

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από το Queen Margaret University.

  Συνεργασία με το Ecole hôtelière de Lausanne

  SEO

  Το όνομά της συγκεκριμένης σχολής είναι συνώνυμο της ξενοδοχειακής εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε 125 χρόνια πριν και κατέχει έως αυτή τη στιγμή τη θέση της πρώτης σχολής παγκοσμίως στον κλάδο της ξενοδοχειακής εκπαίδευσης σύμφωνα με την κατάταξη QS World University Ranking 2022. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει μέσα από αυτή τη συνεργασία τα διεθνώς αναγνωρισμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης VET BY EHL, με εξειδικεύσεις όπως Hotel Administration Diploma, Service Professional Diploma, Rooms Professional Diploma, Kitchen Professional Diploma κ.α., που αποτελούν το διαβατήριο για είσοδο στην διεθνή ξενοδοχειακή βιομηχανία.

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από την Ecole hôtelière de Lausanne.

  Σπουδές στο University of Arizona

  SEO

  Το University of Arizona κατατάσσεται στη λίστα με τα 100 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο σύμφωνα με τη U.S. News & World Report. Έχει λάβει μέρος σε κάθε αποστολή της NASA και αποτελεί το τέταρτο πιο βραβευμένο δημόσιο πανεπιστήμιο στον τομέα της έρευνας από τη NASA. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με το αμερικανικό πανεπιστήμιο και προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε πληθώρα ειδικοτήτων.

  Η φοίτηση γίνεται και σε αυτή την περίπτωση ηλεκτρονικά και περιλαμβάνει: συνεργατικά και πρακτικά μαθήματα, εξατομικευμένη ακαδημαϊκή συμβουλευτική, φροντιστηριακά μαθήματα, μέντορες επιτυχίας.

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από το University of Arizona

  Φοίτηση στο University of North Alabama

  SEO

  Πρόκειται για πανεπιστήμιο με ιστορία σχεδόν 200 ετών, καθώς το University of North Alabama ιδρύθηκε το 1830. Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και απόφοιτους στην Ελλάδα να αποκτήσουν Online Minor Degrees με πιστοποίηση από το University of North Alabama παράλληλα με τις βασικές σπουδές τους.

  Η παράλληλη φοίτηση πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου online για μεγαλύτερη ευελιξία. Πρόκειται για μια πρακτική που εφαρμόζεται ευρέως στο εξωτερικό και έχει στόχο να βοηθήσει τους φοιτητές να ενισχύσουν τις γνώσεις και την αξία των σπουδών τους, και να επεκτείνουν το εύρος των επαγγελματικών πεδίων στα οποία μπορούν να απασχοληθούν.

  Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα σπουδών από το University of North Alabama.

  Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων. Στοχεύουν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, ενώ οι απόφοιτοί τους τυγχάνουν υψηλών ποσοστών απορρόφησης από επιχειρήσεις του αντικειμένου τους. Η ολοκλήρωσή τους στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο σηματοδοτεί την απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας (bachelors, masters & διδακτορικών), τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

  Το κύρος των πανεπιστημιακών σπουδών που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπογράφουν περισσότεροι από 30 διεθνείς επιστημονικοί και επαγγελματικοί οργανισμοί και φορείς.

  Σύνδεση με την αγορά εργασίας σε συνεργασία με εδραιωμένες επιχειρήσεις

  SEO

  Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από δημόσιους φορείς και εδραιωμένες επιχειρήσεις από κάθε τομέα της αγοράς εργασίας, σχετικό με τα γνωστικά αντικείμενα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει, για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών του.

  Επιπλέον διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, στη διάρκεια των οποίων φοιτητές και απόφοιτοι δίνουν συνεντεύξεις και συνομιλούν με εκπροσώπους από σημαντικές εταιρείες του κλάδου που τους ενδιαφέρει, προκειμένου να διεκδικήσουν τόσο θέσεις πρακτικής, όσο και εργασίας. Παράλληλα, αξιολογούνται και αναπτύσσουν το δικό τους δίκτυο επαγγελματικών επαφών.

  Φοίτηση σε 8 Υπερσύγχρονα Campuses

  Μητροπολιτικό Κολλέγιο 2 01.09.2022

  Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει επίσης τη δυνατότητα φοίτησης στο κέντρο της Αθήνας, στο Μαρούσι, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Ρόδο, στη Λάρισα και στην Πάτρα, σε κτιριακές εγκαταστάσεις που ευθυγραμμίζονται πλήρως με τη διεθνή φιλοσοφία του ως εκπαιδευτικό ίδρυμα. Καθώς πληρούν τις προδιαγραφές Πανεπιστημίων του εξωτερικού, τα 8 campuses του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συνάδουν με την φιλοσοφία παροχής ποιοτικών σπουδών που επιδιώκει να προσφέρει.

  SEO

  Τα campuses διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για κάθε ειδικότητα, αίθουσες διδασκαλίες, αμφιθέατρο, χώρους αναψυχής, αθλητικές εγκαταστάσεις με στόχο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα άρτιο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

  Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

  Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη Ι Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα | Πάτρα

  Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ