Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Ιουν-2022 12:09

  Επ. Ανταγωνισμού: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού του Ισραήλ

  Επ. Ανταγωνισμού: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού του Ισραήλ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 22 Ιουνίου 2022, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της και της επιρροής της στην διαμόρφωση πολιτικών ανταγωνισμού τόσο σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο όσο και διεθνώς, καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με αρχές Ανταγωνισμού άλλων χωρών, προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού του Ισραήλ. 

  Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας από τον Πρόεδρο της Ε.Α., Ιωάννη Λιανό και τη Γενική Διευθύντρια της Αρχής Ανταγωνισμού του Ισραήλ, Michal Cohen, έλαβε χώρα στο Παρίσι.

  Η υπογραφή του ανωτέρω Μνημονίου Συνεργασίας που έχει ως σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Αρχών, κυρίως μέσω της αμοιβαίας ενημέρωσης για νομοθετικές εξελίξεις, αποφάσεις και διαδικασίες εφαρμογής των κανόνων ανταγωνισμού, της συνεργασίας στη μεταφορά τεχνογνωσίας και της υλοποίησης κοινών προγραμμάτων, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα μπροστά για την διεθνή δραστηριότητα και εξωστρέφεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 

  Περισσότερα για τις διεθνείς συνεργασίες και δράσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε στην ειδική ιστοσελίδα της.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ