Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Απρ-2022 18:43

  Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη: Μια πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

  Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη: Μια πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αρκετές είναι οι δράσεις που τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει η Παρέμβαση Νέων μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε με τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια αλλά συνέχισε σε όλη την Ελλάδα έχοντας σήμερα οργανώσει πράξεις αλληλεγγύης που τραβούν το ενδιαφέρον.

  Φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και νέοι εργαζόμενοι σε διάφορους τομείς εντάχθηκαν στην προσπάθεια αυτή που με σύνθημα "οι άλλοι, είμαστε εμείς" προσπαθεί να αναδείξει πως δεν χρειάζεται μόνο να ζητάμε ένα καλύτερο μέλλον αλλά μερικές φορές κάνοντας το πρώτο βήμα βοηθάμε ουσιαστικά σε αυτό. Με την θετική ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών αλλά και τον γενναίο εθελοντισμό αναπτύσσουν καθημερινά ένα ευρύ πλέγμα δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

  Έτσι χθες πραγματοποιήθηκε στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά η δράση της Παρέμβασης Νέων "Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη" που προσφέρθηκαν όλα τα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά του ιδρύματος που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες εκεί.

  Πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένιοι λαγοί τσουρέκια και πολλά παιχνίδια ετοιμάστηκαν σε ξεχωριστές συσκευασίες για το κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία του και παραλληλα σε συνεννόηση με την διοίκηση του ιδρύματος θα καλυφθούν και άλλες ανάγκες που υπάρχουν πέρα των ημερών αυτών.

  Η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του ιδρύματος δήλωσε πως "Συγχαίρουμε για την δράση της Παρέμβασης Νέων και για την ουσιαστική βοήθειά σας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν¨ ενώ ο συντονιστής της Παρέμβασης Νέων Ορέστης Καρύπης συμπλήρωσε "Στόχος είναι να ευαισθητοποιησουμε κάθε συμπολίτη μας μέσα απο τις δράσεις που κάνουμε και να συμβάλουμε όσο αυτό είναι δυνατό στην επίλυση προβλημάτων για εκείνους που έχουν ανάγκη. 

  Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο, παιδιά που έχουν ανάγκη να αποκτήσουν το νονό και τη νονά τους κάθε χρόνο και οχι μόνο για τις ημέρες αυτές του Πάσχα αλλά για όλη τη χρονιά και με την ελπίδα αυτή η προσπάθεια να διαδοθεί και σε άλλους χώρους με παιδιά σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6949554181 ή μπείτε στο www.paremvasi.gr.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ