Δίκη Folli-Follie: Εκτός φυλακής θα βρεθούν οι Κουτσολιούτσοι- Απορρίφθηκαν οι νέες ενστάσεις των υπερασπιστών
Πέμπτη, 10-Φεβ-2022 20:07
Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθούν σε λιγότερο από ένα μήνα πατέρας και γιος Κουτσολιούτσοι, αφού η δίκη για το οικονομικό σκάνδαλο της Follie Follie δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου, που συμπληρώνεται το ανώτατο όριο της προσωρινής τους κράτησης.
Ήδη το δικαστήριο ανακοίνωσε ημερομηνίες συνεδριάσεων μέχρι το τέλος Μαρτίου και κατά συνέπεια δεν αναμένεται εώς τότε να έχει εκδοθεί απόφαση για τους 10 κατηγορουμένους του οικονομικού σκανδάλου.
Σημειώνεται, ότι στις 8 Μαρτίου αναμένεται να αρθεί η προσωρινή κράτηση του Τζωρτζη και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, αλλά ενδέχεται να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους στη δίκη.
Νωρίτερα, σήμερα απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις που υπέβαλε η υπεράσπιση και από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων. Πρώτοι έχουν κληθεί να εξεταστούν 10 από τους 25 επενδυτές και μικρομετόχους που παραμένουν στην πολιτική αγωγή, ενώ θα ακολουθήσουν μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μέλη της διορισμένης διοίκησης της εταιρείας αλλά και πραγματογνώμονες.