Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Δεκ-2021 15:02

  Ενα Tech Forum γεμάτο από success stories στην Αθήνα από την HETIA

  Ενα Tech Forum γεμάτο από success stories στην Αθήνα από την HETIA
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σημαντικές εταιρείες του ελληνικού οικοσυστήματος ψηφιακού μετασχηματισμού και υψηλής τεχνολογίας, όπως Deloitte, Ansys Inc., ES Systems, Think Silicon S.A., Helvia Technologies, Inaccess, NEUROPUBLIC, Wings, θα βρίσκονται στο ετήσιο φόρουμ της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αναδυόμενων Τεχνολογιών (ΗΕΤΙΑ),  στην Μεγάλη Βρεττάνια, την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου.

  Αρκετές από τις εταιρίες μέλη της ΗΕΤΙΑ που θα συμμετέχουν στο φόρουμ και  παράγουν τεχνολογία στην Ελλάδα έχουν ήδη δημιουργήσει το δικό τους success story μέσα από την εξαγορά τους από πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς τεχνολογίας και αναμένουν να μοιραστούν την πορεία προς την επιτυχία στο φόρουμ αυτό.

  Επιπλέον μέσω της ΗΕΤΙΑ η έννοια του tech-transfer βρίσκει εφαρμογή και στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί πλατφόρμα που ενώνει πανεπιστήμια, έρευνα και αποφοίτους, με την αγορά εργασίας και εταιρίες μέλη,  όπου οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρο καριέρας στο χώρο της τεχνολογίας πραγματικότητα στην χώρα τους.

  Το φετινό φόρουμ είναι αφιερωμένο στην ανάγκη ενθάρρυνσης της δημόσιας συζήτησης πάνω σε σύγχρονα θέματα και παγκόσμιες τάσεις όπως, κοινωνική δικαιοσύνη, καινοτομία, ανάπτυξη, ελληνική εξωστρέφεια, και πώς αυτά διαμορφώνουν ένα σύγχρονο οικοσύστημα υψηλής τεχνολογίας. 

  Ανάμεσα στους ομιλητές είναι οι Χρήστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Γεώργιος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, η Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Κώστας Μαλλιός, CVP & GM, Applied AI, Applied Materials, Γιάννης Μπαράς, Maryland Center for Hybrid Networks, Endowed Lockheed Martin Chair in Systems Engineering κ.α. Στοχος είναι η ανταλλαγή ιδεών, η εξέταση προτάσεων και δημιουργικών λύσεων, που θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση πολιτικής και στρατηγικής κατεύθυνσης σε βασικούς τομείς της δημόσιας πολιτικής και διακυβέρνησης. 

  Το φόρουμ φέτος θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή. Απαραίτητη η εγγραφή για την παρακολουθηση του, δείτε αναλυτικά την ατζέντα εδώ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ