Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Νοε-2021 12:12

  Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Πρώτη συζήτηση της αντιπροσωπείας του ΕΚ για θέματα της Διάσκεψης

  Κράτος δικαίου: Το Ευρωκοινοβούλιο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της Κομισιόν για «παράλειψη»
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σήμερα, Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, μέλη της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης θα έχουν μια πρώτη συζήτηση, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας, σχετικά με θεματικές που συζητούν παράλληλα οι Ομάδες Ευρωπαίων Πολιτών (17:35-19:45, ώρες Ελλάδας).

  Οι συζητήσεις θα περιστραφούν γύρω από θέματα που καλύφθηκαν από τις δύο πρώτες από τις τέσσερεις Ομάδες Ευρωπαίων Πολιτών (Πρώτη Ομάδα: οικονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και εργασία, ψηφιακός μετασχηματισμός, πολιτισμός, εκπαίδευση, νεολαία και αθλητισμός. Δεύτερη Ομάδα: ευρωπαϊκή δημοκρατία, αξίες, δικαιώματα, κράτος δικαίου και ασφάλεια). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τρεις εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας (ΕΥΕ) θα παρουσιάσουν προτάσεις από την Έκθεση Ιδεών της Νεολαίας σχετικά με αυτά τα θέματα.

  Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν, επίσης, την πρόοδο των Ομάδων Εργασίας της Ολομέλειας της Διάσκεψης για τις θεματικές "Ευρωπαϊκή Δημοκρατία" και "Οικονομία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εργασία".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ