Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Νοε-2021 14:48

  Νοσοκομείο Γεννηματάς σε Μ. Παγώνη: Δεν πήραμε δανεικά ράντζα

  Νοσοκομείο Γεννηματάς σε Μ. Παγώνη: Δεν πήραμε δανεικά ράντζα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη η οποία έκανε λόγο για "Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στο Γεννηματάς" απαντά με ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο. 

  Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση "το σύνολο των εισαγωγών Covid/ nonCovid περιστατικών  παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid  εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021)".

  Παράλληλα, υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε  καμία ενίσχυση σε υλικό  (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. "ΣΩΤΗΡΙΑ" ή από άλλη  Μονάδα Υγείας, απαντώντας στις δηλώσεις της κας Παγώνη η οποία ανέφερε ότι μεταφέρθηκαν ράντζα από το "Σωτηρία" προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο αυξημένος αριθμός ασθενών.

  Και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου".

  Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου καταλήγει με τον εξής πίνακα όπου παρουσιάζονται οι Εφημερίες του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" (7/11, 3/11, 30/10/2021).

   

   

  Η κα Παγώνη πάντως στις πρωινές της δηλώσεις τόνισε: "Έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non COVID, ενώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει" ανέφερε χαρακτηριστικά. Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα η εφημερία δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι είναι φοβερό πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Ξέρεις, συνέχισε τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά". 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ