Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Νοε-2021 17:46

  Επ. Ανταγωνισμού: Παράταση προθεσμίας διαβούλευσης περί της κανονιστικής παρέμβασης στον κλάδο διανομής Τύπου

  Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στις αγορές κατασκευής δικτύων υποδομής φυσικού αερίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Επιτροπή Ανταγωνισμού δημοσίευσε τις δεύτερες Απόψεις της επί του κανονιστικού πλαισίου στον κλάδο διανομής Τύπου.

  Η ΕΑ διαπίστωσε ότι, και μετά τη διενέργεια της πρώτης διαβούλευσης, στον συγκεκριμένο κλάδο δεν υπάρχουν συνθήκες αποτελεσματικού ανταγωνισμού και έθεσε σε δεύτερη δημόσια διαβούλευση συγκεκριμένα μέτρα για τη δημιουργία συνθηκών αποτελεσματικού ανταγωνισμού καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να συνεισφέρει. 

  Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της δεύτερης διαβούλευσης η ΕΑ αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας διαβούλευσης (που έληγε στις 08.10.2021) έως τις 18.11.2021. 

  Υπενθυμίζεται ότι στη δημόσια διαβούλευση μπορεί να λάβει μέρος οποιοδήποτε πρόσωπο, ανεξάρτητα από την επίκληση έννομου συμφέροντος. Η κατάθεση των απόψεων νομικού προσώπου που συμμετέχει στη διαβούλευση γίνεται από το νόμιμο εκπρόσωπο του. Όλες οι παρατηρήσεις και οι απόψεις όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαβούλευση και να γνωστοποιήσουν τυχόν στοιχεία που διαθέτουν και τα οποία είναι χρήσιμα για τη διαμόρφωση της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι ευπρόσδεκτες.

  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους γραπτώς και επώνυμα ηλεκτρονικά (σε επεξεργάσιμη μορφή) στη διεύθυνση competition@epant.grπλέον μέχρι και την 18.11.2021. Σημειώνεται ότι οποιεσδήποτε απαντήσεις πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας ή/και τροποποιήσεις απαντήσεων στη δημόσια διαβούλευση δεν θα γίνονται δεκτές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ