Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Νοε-2021 16:59

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού στη νέα ηλεκτρονική εποχή

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού στη νέα ηλεκτρονική εποχή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρακολουθώντας στενά τις τρέχουσες εξελίξεις και πάντα στην πρώτη γραμμή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (Ε.Σ.Θ.Τ) διοργάνωσε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, σεμινάριο με θέμα "Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA, Επαγγελματικά Πλοία Αναψυχής” σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) με στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του.

  Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας εποχής στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων με την εισαγωγή των ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω της πλατφόρμας myDATA (my Digital Accounting and Tax Application) με μεγάλη συμμετοχή λογιστών των μελών του Συνδέσμου (τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία έναντι στον Covid-19).

  Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μιχάλης Σκουλικίδης και μέσω online σύνδεσης ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γεώργιος Πιτσιλής. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Αντώνης Ντίνος, Στέλεχος της Διεύθυνσης Ελέγχων και επιχειρησιακός υπεύθυνος του έργου myDATA, ο Απόστολος Μπούτος, Σύμβουλος Πληροφορικής στο Γραφείο Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. και ο Ρένος Καραστάθης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Project Manager του έργου myDATA, ενώ το συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

  Οι εισηγητές της Α.Α.Δ.E. ανέλυσαν τόσο την τεχνική όσο και την επιχειρησιακή πλευρά του έργου απαντώντας σε ειδικές ερωτήσεις επικεντρωμένες στον κλάδο του yachting, ενώ έχει ήδη δημιουργηθεί μια άτυπη ομάδα μεταξύ των δύο φορέων για την πλήρη και ομαλή μετάβαση στην πλατφόρμα και την άρτια εφαρμογή των σχετικών παραμέτρων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ