Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Νοε-2021 17:26

  Το Ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας του τομέα των Βιοεπιστημών και πάλι στο επίκεντρο

  Το Ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας του τομέα των Βιοεπιστημών και πάλι στο επίκεντρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Περισσότεροι από 30 Έλληνες και ξένοι έγκριτοι ομιλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτήν την εβδομάδα (4 και 5 Νοεμβρίου) στο 2ο Hellenic Biocluster (HBio) Forum, προκειμένου να αναλύσουν τη σπουδαιότητα των επενδύσεων στην καινοτόμο βιομηχανία των Βιοεπιστημών και να διαμορφώσουν τελικά ένα δυναμικό όραμα για τo Ελληνικό οικοσύστημα.

  Πρωτοπόροι στο χώρο της Υγείας και των Βιοεπιστημών θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και θα προσφέρουν συμβουλές για θέματα ζωτικής σημασίας σε εταιρείες και ερευνητές που καινοτομούν στους τομείς των θεραπειών, της διάγνωσης και των ιατρικών συσκευών σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αυτής της χρονιάς. 

  Με 9 θεματικές και περισσότερες από 20 ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από 12 χώρες συνολικά, η διημερίδα του HBio σκοπεύει να αναδείξει το προφίλ της καινοτόμου Ελληνικής βιομηχανίας Βιοεπιστημών ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν καλύτερα και να συνδιαλλαγούν καθώς και να διασυνδεθούν με την Ελληνική και διεθνή κοινότητα Βιοτεχνολογίας. Μέλη του HBio θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα projects τους σε ένα δίκτυο πιθανών συνεργατών ή και επενδυτών. 

  Tο HBio, το μεγαλύτερο cluster Υγείας και Βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα, εδώ και 15 χρόνια συνδέει εταίρους από την Ερευνητική/Ακαδημαϊκή κοινότητα και τη Βιομηχανία, με στόχο τη στήριξη και την προώθηση της καινοτομίας αλλά και την έμπρακτη συνδρομή της επιστήμης στην κοινωνία και την οικονομία. Κύριο στόχο του HBio αποτελεί η προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον τομέα της Βιοτεχνολογίας και των Τεχνολογιών Υγείας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το HBio δρα καταλυτικά στη δικτύωση του συνόλου των ενδιαφερομένων μερών (ιδιωτικών και δημοσίων) με σκοπό να εμπνεύσει τη συνεργασία και να αναδείξει τη μεταφραστική έρευνα στην Ελλάδα. 

  Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει (δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης ή online). Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα ή περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία: 
  Hellenic Biocluster 
  Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα 105 61, Ελλάδα
  T: (+30) 210 36 07 690 F: (+30) 210 36 36 109 
  Email: info@hbio.gr  

  Δείτε το πρόγραμμα στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  HBIO FORUM (1000 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ