Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Οκτ-2021 15:48

  "Ναι" από την "Ενότητα" στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των λειτουργών της

  "Ναι" από την "Ενότητα" στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των λειτουργών της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την απόλυτη στήριξή της στο θέμα της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου και των λειτουργών αυτής, εξέφρασε η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, θεωρώντας ότι η στείρα άρνηση στην εφαρμογή ενός συστήματος αξιολόγησης που στηρίζεται στη διαφάνεια είναι οπισθοδρομική και αποδυναμώνει την αξιοπιστία των συνδικάτων.

  Οι παραπάνω θέσεις εκφράστηκαν κατά της διάρκεια της συνάντησης που είχε το προεδρείο της ΕΝΟΤΗΤΑ με τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσο Γαϊτάνη.

  Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποί της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ανέπτυξαν τις θέσεις τους για σειρά θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους.

  Διατυπώθηκαν αναλυτικά τοι θέσεις της παράτασης για νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και εκφράστηκε η στήριξη στην προοπτική διασφάλισης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς εργαζομένων.

  Η "ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής" είναι η συνδικαλιστική παράταξη που στην ιδρυτική της διακήρυξη διεκδικούσε ξεκάθαρα την αλλαγή του κρατικοδίαιτου ασφαλιστικού συστήματος με την υιοθέτηση ενός συστήματος τριών πυλώνων.

  Παράλληλα υπήρξε σαφής τοποθέτηση, για μία ακόμη φορά,  για το νέο εργασιακό νόμο και τονίστηκε η θέση της παράταξης για διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, μέσω διευκρινήσεων σε συγκεκριμένα άρθρα.

  Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης τοποθετήθηκε θετικά στις παρατηρήσεις που έγιναν από την ΕΝΟΤΗΤΑ και στη συνέχεια ανέλυσε τις βασικές θέσεις της Κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα εστιάζοντας στο θέμα του ασφαλιστικού, της αξιολόγησης και ειδικότερα στη θετική έκβαση βιωσιμότητας της ΔΕΗ λόγω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

  Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μία μόνιμη επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ