Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 12-Σεπ-2021 11:25

  Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας στον Άγιο Παύλο

  Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας στον Άγιο Παύλο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην 1η Δημοτική Κοινότητα βρέθηκε σήμερα η ομάδα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζοντας τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης για μια ακόμη Κυριακή. Η επιχείρηση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, με τους περίπου 20 εργαζόμενους να παραδίδουν την περιοχή στους κατοίκους και τους επισκέπτες πιο καθαρή,  περιποιημένη και υγειονομικά ασφαλή. 

  Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης πλήρως εξοπλισμένοι και με την αρωγή σύγχρονων πλυστικών μηχανημάτων, σκούπισαν, έπλυναν με ζεστό νερό και απολύμαναν με ειδικά καθαριστικά την περιοχή, "σαρώνοντας" δρόμους, πεζόδρομους και άλλα πολυσύχναστα σημεία. 

  Στην επιχείρηση υδροσάρωσης και απολύμανσης συμμετείχαν πέντε σάρωθρα, πέντε μικρά πλυστικά μηχανήματα, έξι μεγάλα και δύο υδροφόρες των δέκα τόνων. 

  Σημειώνεται ότι οι κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας έχουν εμπλουτιστεί με τις απαραίτητες λόγω της πανδημίας απολυμάνσεις, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα και αναπτύσσονται σε μια μεγάλη περιοχή της Αθήνας, ώστε η πόλη να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής και καθαρή. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ