Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 11-Σεπ-2021 10:04

  Γιαννάκος: Σπίτι τους και φυλακή οι υγειονομικοί με πλαστά πιστοποιητικά

  Γιαννάκος: Σπίτι τους και φυλακή οι υγειονομικοί με πλαστά πιστοποιητικά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος εκτίμησε ότι υπάρχουν πάνω από 200 περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών, σύμφωνα με το skai.gr. 

  Τόνισε, δε, ότι "μας συκοφαντούν αδίκως για ελάχιστους επίορκους συναδέλφους που εκμεταλλεύονται από μέσα τις τρύπες του συστήματος και εξασφαλίζουν πιστοποιητικό είτε νόσησης είτε εμβολιασμού".

  "Δε μπορεί κανείς να αμαυρώνει την προσπάθεια που κάνουμε. Δε μπορεί άλλοι να μπαίνουν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν και άλλοι να εξασφαλίζουν πλαστά πιστοποιητικά", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

  Στη συνέχεια σχετικά με τους ελέγχους που γίνονται ανέφερε ότι ελέγχονται 10 συνάδελφοι στην Κέρκυρα, οι οποίοι εμφάνισαν τις τελευταίες ημέρες πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

  Επίσης, στην Καβάλα από χθες ελέγχονται 18 περιπτώσεις, κυρίως γιατρών, που εμφάνισαν μετά τις 4 Αυγούστου πιστοποιητικά νόσησης. Μάλιστα, ο ένας που έκανε τεστ αντισωμάτων βγήκε αρνητικός. Είναι πολύ ύποπτο όλο αυτό.

  "Θα πρέπει όλοι οι υγειονομικοί με πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού να υποβληθούν σε τεστ αντισωμάτων και όσοι δεν έχουν αντισώματα να μείνουν στην άκρη, να ελεγχθούν και να πάνε σπίτι τους και φυλακή. Δεν είναι συνάδελφοι, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας", επεσήμανε.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ