Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Σεπ-2021 12:44

  Με 25 νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης

  Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Άνω του 90% των πολιτών και γιατρών έχουν εμβολιαστεί
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είκοσι πέντε νέα οχήματα, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν την εικόνα της καθαριότητας, θα κυκλοφορούν από τις επόμενες ώρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα καινούργια οχήματα επιθεώρησε το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσία και του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Νίκου Ζεϊμπέκη.

  Στον ήδη υπάρχοντα στόλο της αντιδημαρχίας Καθαριότητας προστίθενται οκτώ νέα δορυφορικά οχήματα που θα μαζεύουν τα ογκώδη, άλλα οκτώ ηλεκτρικά για τα ανακυκλώσιμα και για το πλύσιμο δρόμων και πεζοδρομίων, τέσσερα μικρά απορριμματοφόρα για γειτονιές, τρία φορτηγάκια που θα βοηθούν στην αποκομιδή των καλαθιών από τη Νέα Παραλία και δύο λεωφορεία για τους παιδικούς σταθμούς.

  "Οι ανάγκες της πόλης δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν, εάν δεν υπήρχε αυτός ο εξοπλισμός. Από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της διοίκησής μας δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στον εξοπλισμό. Ήδη μετράμε, με τα οχήματα που βλέπετε, 65 νέα οχήματα για την καθαριότητα και γύρω στα 49 στις άλλες υπηρεσίες", δήλωσε ο κ.Ζέρβας κατά την επιθεώρηση.

  Συμπλήρωσε, ακόμη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πως θα ακολουθήσουν καδοπλυντήρια και άλλα οχήματα ώστε "η πόλη να έχει όλον αυτόν τον εξοπλισμό για να είναι κάθε μέρα και καθαρότερη".

  Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος κ.Ζεϊμπέκης προσέθεσε πως "η προσπάθεια του δήμου συνεχίζεται και τα νέα οχήματα βοηθούν τους εργαζόμενους να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολα και πιο γρήγορα".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ