Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 14-Αυγ-2021 13:36

  Κρήτη: Ακυρώσεις πτήσεων της Volotea λόγω κορονοϊού

  Κρήτη: Ακυρώσεις πτήσεων της Volotea λόγω κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αφορούν πτήσεις της Volotea για τον Σεπτέμβριο. Για αβεβαιότητα λόγω της εξέλιξης της πανδημίας κάνει λόγο η εταιρεία.

  Η αρχή των… ακυρώσεων πτήσεων από και προς την Κρήτη εξαιτίας του κορονοϊού είναι πλέον πραγματικότητα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η Ισπανική αεροπορική εταιρία Volοtea τα τελευταία 24ωρα στέλνει e-mail σε πελάτες της ενημερώνοντάς τους πως εξαιτίας κορ0νοϊού ακυρώνονται οι πτήσεις του Σεπτεμβρίου από και προς την Κρήτη.

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το e-mail που έλαβε ένας άνδρας που ήθελε να ταξιδέψει τέλη του Αυγούστου από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη με επιστροφή στις 10 Σεπτεμβρίου.

  Στο μέιλ αναφέρεται ρητώς πως η πτήση επιστροφής του στις 10 Σεπτεμβρίου με αριθμό επιβεβαίωσης D1UI5Y ακυρώνεται εξαιτίας του κορονοϊού.

  Πιο συγκεκριμένα στο e-mail αναφέρεται: "Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι δεδομένου του τρέχοντος πλαισίου αβεβαιότητας σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την πτήση σας με τον αριθμό επιβεβαίωσης D1UI5Y, έχει ακύρωση πτήσης" ενώ στο τέλος δίνει οδηγίες για επιστροφή των χρημάτων και τρόπους αποζημίωσης του πελάτη.

  Τι ανέφερε η εταιρία

  Το cretapost επικοινώνησε με την εταιρία η οποία ανέφερε ότι έχουν ακυρωθεί οι πτήσεις από και προς Κρήτη για το μήνα Σεπτέμβριο εξαιτίας οδηγίας που υπάρχει λόγω έξαρσης του κορονοϊού.

  Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα έχουν σταλεί αρκετά e-mail στους πελάτες τους εξηγώντας τους λόγους.

  Αγανάκτηση των πολιτών που μένουν χωρίς… εισιτήριο

  Έντονη είναι η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που είχαν κλείσει ταξίδια από και προς την Κρήτη τον μήνα Σεπτέμβριο.

  Σύμφωνα με μαρτυρίες στο cretapost, οι άνθρωποι μένουν ουσιαστικά ξεκρέμαστοι γιατί δεν έχουν πώς να επιστρέψουν. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχείρησαν να αναζητήσουν άλλη εταιρία για την επιστροφή τους αλλά το κόστος των εισιτηρίων είναι σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και τριπλάσιο γεγονός.

  Την ίδια ώρα, οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης δηλώνουν "άγνοια" για τις συγκεκριμένες ακυρώσεις καθώς ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί.

  Πηγή: cretapost.gr

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ