Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Αυγ-2021 22:02

  Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά την κατασκευή του ΒΟΑΚ

  Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά την κατασκευή του ΒΟΑΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί από την Περιφέρεια Κρήτης η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά στην κατασκευή του κορυφαίου αναπτυξιακού έργου της Κρήτης, του Βόρειου Οδικού 'Αξονα και συγκεκριμένα του μεγαλύτερου τμήματός του, από τα Χανιά έως στο Ηράκλειο. 

  Ο σχετικός φάκελος παραδόθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους οι αρμόδιοι φορείς και πολίτες. Η παράδοση του φακέλου έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του προέδρου του Ο.Α.Κ. Λευτέρη Κοπάση και του διευθυντή συγκοινωνιακών έργων του Οργανισμού, Γιώργου Αγαπάκη. Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως στις 10/09/2021 και στο πλαίσιό της, μπορούνε τόσο οι φορείς της Κρήτης, όσο και οι πολίτες, να εκφέρουν τις απόψεις τους προκειμένου να ληφθούν υπόψη στην σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

  Ο σύνδεσμος για την δημόσια διαβούλευση για τις προτάσεις-παρατηρήσεις είναι: http://hello.crowdapps.net/participation-crete/challenges/?c=338.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ