Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Ιουλ-2021 21:52

  Το "ευχαριστώ" Παναγιωτόπουλου στην ομάδα του

  Το "ευχαριστώ" Παναγιωτόπουλου στην ομάδα του
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αιφνιδιαστική σύσκεψη στο αμφιθέατρο "Καμπέρος" στον 6ο όροφο του ελληνικού "Πενταγώνου" στην οποία συμμετείχαν στελέχη από το Γραφείο του Υπουργού, τις Γενικές Διευθύνσεις και τις Διευθύνσεις που ανέλαβαν ανά τομέα να φέρουν εις πέρας την προβολή, την παρουσία και την επικοινωνία του ΥΠΕΘΑ κατά τη Διεθνή Έκθεση Αμύνης & Ασφαλείας "DEFEA 2021” συγκάλεσε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

  Η "ομάδα Παναγιωτόπουλου" πέτυχε την παρουσία δεκάδων ξένων υπουργών και υφυπουργών Άμυνας, αλλά και αρχηγών ξένων Ενόπλων Δυνάμεων, τη συμμετοχή στελεχών πρώτης γραμμής της Κομισιόν (όπως ο  Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς κ. Τιερρύ Μπρετόν). Επίσης βοήθησε στην παρουσία των κυριότερων ξένων οίκων καθώς και την ισχυρή παρουσία υγιών επιχειρήσεων της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, αλλά και στην επικοινωνία πρωτοβουλιών του ΥΠΕΘΑ όπως η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για την ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία.

  Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε εγκάρδια τους ανθρώπους που εργάστηκαν χωρίς να υπολογίζουν σαββατοκύριακα και ωράρια για να επιτευχθούν οι αντικειμενικοί σκοποί αυτού του "πρώτου βήματος". Συνέστησε μάλιστα να είναι όλοι έτοιμοι για τα "επόμενα βήματα" που θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα. "Είμαι τυχερός που σας έχω και δουλεύουμε μαζί", είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

  Τότε, δίπλα ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής πήρε το λόγο λέγοντας: "Κι εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε εσάς υπουργό και βάζουμε ψηλά τον πήχη των επιτυχιών".

  Παρόντες ήταν επίσης ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού κ. Θανάση Βάλαρη, ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων Αντιναύαρχος (Μ) ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος ΠΝ και ο Διπλωματικός Σύμβουλος Πρέσβυς κ. Ελευθέριος Αγγελόπουλος.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ