Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Ιουλ-2021 14:08

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 6-8 Οκτωβρίου 2022 μεταφέρεται η διοργάνωση της Insights-X

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 6-8 Οκτωβρίου 2022 μεταφέρεται η διοργάνωση της Insights-X
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τις 6 έως 8 Οκτωβρίου 2022 μεταφέρθηκε η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, που επρόκειτο να λάβει χώρα φέτος τον Οκτώβριο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης και της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η διοργανώτρια αρχή Spielwarenmesse eG ανακοίνωσε πως, μετά από σχετικές διαβουλεύσεις, έλαβε την απόφαση να μεταφέρει για το 2022 την έκθεση χαρτικών, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Παρά τις αρχικά θετικές προοπτικές, οι νέες κατευθυντήριες γραμμές της κρατικής κυβέρνησης της Βαυαρίας για εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες τίθενται σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και οι αναμενόμενες επιπτώσεις στη λειτουργία των σχετικών εκδηλώσεων, υποχρέωσαν τη διοργανώτρια αρχή Spielwarenmesse eG να μην πραγματοποιήσει φέτος την Insights-X.

  Σημειώνεται ότι, φέτος, δεν προβλέπεται η διοργάνωση της Insights-X σε ψηφιακή μορφή, ωστόσο οι συμμετέχοντες στον κλάδο μπορούν να προσβλέπουν στην παρουσίαση του δεύτερου ειδικού βραβείου εργονομίας. Οι νικητές του βραβείου για εργονομικά σχεδιασμένα προϊόντα, το οποίο παρουσιάζει η Insights-X σε συνεργασία με το IGR (Γερμανικό Ινστιτούτο Υγείας και Εργονομίας), θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση τον Οκτώβριο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ