Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Ιουν-2021 17:37

  Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον επιταχυντή ιδεών Empowering Women Agripreneurs

  Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον επιταχυντή ιδεών Empowering Women Agripreneurs
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρατείνεται η τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τον επιταχυντή ιδεών Empowering Women Agripreneurs (EWA), για επτά ημέρες ακόμα.

  Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και την Κυριακή, 20 Ιουνίου, στον σύνδεσμο: https://www.f6s.com/ewagreece/apply

  Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας- Τομέας Τροφίμων ΕΙΤ Food και τους Industry Disruptors-Game Changers, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Future Agro Challenge και τον Οργανισμό "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".

  Το EWA απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες που έχουν μια ιδέα σε αρχικό στάδιο ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον ευρύτερο τομέα του τροφίμου και της αγροτικής παραγωγής ή είναι ήδη ιδρύτριες/συνιδρύτριες σε επιχείρηση που προτείνει μία λύση καινοτομίας σε προβλήματα του τομέα.

  Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έξι μηνών και στοχεύει να ενισχύσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες των ωφελούμενων, προκειμένου να αναπτύξουν ιδέες και καινοτόμες λύσεις, που απαντούν σε σύγχρονες προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.

  Οι ωφελούμενες θα είναι συνολικά δέκα και θα έχουν την ευκαιρία:

  - Να λάβουν εντατική καθοδήγηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, από ειδικούς του τομέα των επιχειρήσεων και της αγροδιατροφής.

  - Να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και δικτύωσης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

  - Να διεκδικήσουν χρηματοδότηση έως και 10.000 ευρώ.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ