Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Ιουν-2021 17:03

  Πάνω από 550 συμμετέχοντες και 113 εταιρείες στο 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ

  Πάνω από 550 συμμετέχοντες και 113 εταιρείες στο 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με περισσότερους από 550 συμμετέχοντες και 113 εταιρείες για e-Β2Β συναντήσεις, ανοίγει αύριο, 8 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ., τις εργασίες του το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ, με τίτλο "Όραμα Ανάπτυξης – Εμβληματικές Επενδύσεις", που πραγματοποιείται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) και την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

  Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, οι οποίες υποστηρίζονται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, θα λάβουν χώρα την Τρίτη 8 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 19:00 και την Τετάρτη 9 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 14:00, μέσω e-πλατφόρμας, που αναπτύχθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις e-B2B συναντήσεις προέρχονται από βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η ενέργεια κι οι ΑΠΕ, η διαχείριση απορριμμάτων, η τεχνολογία πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών (ICT), ο τουρισμός και η αγροδιατροφή.

  Για την εγγραφή στην πλατφόρμα και για τον προγραμματισμό των B2B συναντήσεων, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το link: https://5th-german-hellenic-economic-forum.b2match.io/ και για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6419018 και στο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, τηλ. 210 36 07 690.
   
  Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο του συνεδρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν τρία πάνελ με τίτλους "Ψηφιοποίηση – Μετασχηματισμός της Οικονομίας", "Εμβληματικές Επενδύσεις & success stories" και "Η "πράσινη" Ενεργειακή Μετάβαση", θα τοποθετηθούν συνολικά 27 ομιλητές και από τις δύο χώρες, μεταξύ των οποίων 9 στελέχη της ελληνικής και της γερμανικής κυβέρνησης.

  Χορηγοί του 5ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ είναι οι εταιρείες ACCENTURE, ADAPTIT, ALLIANZ, BASF, BOEHRINGER INGELHEIM, ROBERT BOSCH, ERGO, EUROBANK, RWE, WRE και PRO EVENTS.

  Networking Partners της εκδήλωσης ανέλαβαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ντύσσελντορφ, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Άαχεν και το ΚΑΠΕ.

  Το Φόρουμ υποστηρίζουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Καθημερινή, το kathimerini.gr και το moneyreview.gr., καθώς και η Griechenland Zeitung.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ