Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 31-Μαϊ-2021 16:04

  Προανακριτική: Τα e-mails των Χούρι που "καίνε" τον Νίκο Παππά

  Ν. Παππάς: Διάτρητη, αποσπασματική και προσβλητική” η πρόταση της ΝΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεκαοκτώ έγγραφα από την εσωτερική αλληλογραφία της λιβανέζικης εταιρείας CCC, διαβιβάστηκαν σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Νίκο Παππά και το "ΣΥΡΙΖΑ Channel", από τα οποία προκύπτει ότι η εταιρεία είχε σαφώς εμπλοκή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του 2016.

  Επιβεβαιώνουν έτσι τις αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα, ότι οι Λιβανέζοι κατασκευαστές, είχαν "στρατευθεί” από τον Νίκο Παππά, στην υπόθεση της δημιουργίας του καναλιού που θα στήριζε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

  Τα έγγραφα αυτά είναι e-mails από την εσωτερική αλληλογραφία του κ. Αντώνη Λιανού, υπεύθυνου λογιστηρίου της CCC, με τα μέλη της οικογένειας Χούρι, που είναι ιδιοκτήτες του κατασκευαστικού κολοσσού, από τον Αύγουστο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2019.

  Στα emails αυτά εμφανίζουν στελέχη της CCC να καθορίζουν λεπτομέρειες για την εμπλοκή της εταιρείας στο διαγωνισμό . Αρκετά emails έχουν ως θέμα: "TV License" (τηλεοπτικές άδειες) ή "Supreme Court’s Ruling on TV licensing law" (δικαστική απόφαση για τον νόμο των τηλεοπτικών αδειών).

  Ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας στην κατάθεσή του έχει υποστηρίξει ότι η συμμετοχή της CCC στο εγχείρημα για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού, έγινε με αποκλειστικούς χειρισμούς του κ. Παππά.

  Ένα από αυτά τα e-mail δείχνει ότι στις 25 Αυγούστου 2016 ο κ. Φουάντ Χούρι, ζητά από τον κ. Λιανό να τον ενημερώσει για το ακριβές όνομα του εργολάβου. Ο κ. Λιανός απαντά: "Το όνομα που βρήκα στο internet είναι "Τοξότης"", για να προσθέσει στη συνέχεια: "Τώρα πρέπει να ψάξω το όνομα της εταιρείας που θα χρησιμοποιηθεί για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών".

  Αλλα emails δείχνουν ότι αναζητήθηκαν εναλλακτικές για τη διαβίβαση των χρημάτων, που θα χρησιμοποιούνταν ως εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

  Τα e-mails του Λιανού με τους Χούρι

  mail houri

  Πηγή: TheToc

  Διαβάστε ακόμη:

  * Άγριος καβγάς Καλογρίτσα - Πολάκη στην Προανακριτική: "Έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας" - Στο φως sms με τον Νίκο Παππά

  * Καλογρίτσας στην Προανακριτική: Ο Ν. Παππάς μου είπε "καπετάνιο, δεν δίνεις το όνομά σου να φτιάξουμε κανάλι;"
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ