Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Μαϊ-2021 09:25

  ΕΕΒΨ&L: Tο μέλλον των εφοδιαστικών αλυσίδων στη μετά Covid-19 εποχή

  ΕΕΒΨ&L: Tο μέλλον των εφοδιαστικών αλυσίδων στη μετά Covid-19 εποχή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο καταλυτικός ρόλος όλων των κρίκων της εφοδιαστικής αλυσίδας στηριζόμενες κυρίως στην λογική της ευρύτερης κυκλικής οικονομίας, η διαχείριση κινδύνων και η διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης και ελέγχου κινδύνων που προκύπτουν από λειτουργικούς παράγοντες, καθώς και η Ψηφιοποίηση της Αλυσίδας Εφοδιασμού είναι τα βασικά θέματα του επίκαιρου ενημερωτικού διαδικτυακού Forum που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) σε συνεργασία με την CLEON Conferences & Communications την Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 με τίτλο "Το μέλλον των Εφοδιαστικών Αλυσίδων στην μετά Covid-19 εποχή".

  Σκοπός του ΕΕΒΨ&L είναι να συσπειρώσει τις δυνάμεις των φορέων και των συνδέσμων που εκπροσωπεί και να αποτυπώσει το πραγματικό στίγμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα.

  Θεματολογία

  Ενότητα Ι: Κυκλική Οικονομία - Περιβάλλον

  Ενότητα ΙΙ: Risk Supply Chain

  Ενότητα III: Digital Transformation

  Στο τέλος του Forum θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης όπου θα απαντηθεί από τους Προέδρους διακεκριμένων φορέων της χωράς μας, το ερώτημα σχετικά με το "Πώς αντιμετωπίστηκε η εφοδιαστική αλυσίδα στην Covid-19 εποχή και πως πρέπει να πορευτεί από εδώ και πέρα". Στο διαδραστικό πάνελ της στρογγυλής τραπέζης και με την ενεργό συμμετοχή της πλατφόρμας "Ελλάδα the Project" (https://elladatheproject.com/) θα γίνει ειδική αναφορά στα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821.

  Την εκδήλωση χαιρετίζουν:

  Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Υπουργείο Μεταφορών & Υποδομών

  Δημήτριος Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οδικής Ασφάλειας, Υπουργείο Μεταφορών &Υποδομών

  Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

  Διακεκριμένοι Ομιλητές από τις Βρυξέλλες:

  Λίνα Κωνσταντοπούλου, Διευθύντρια, Ένωση Ευρωπαϊκών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων

  Γιώργος Σάρρος, Project Manager, Horizon Transport Unit, CINEA, European Commission

  Αφίσα

  Οι εργασίες του επίκαιρου ενημερωτικού διαδικτυακού Forum, τελούνται υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣ), της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως (ΔΝΕ), του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ILME), του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Επιμελητηρίου Έβρου, του ITS HELLAS, τη συμμετοχή του Ελλάδα the Project και άλλων φορέων και εκπροσώπων της αγοράς.

  Ασημένιος Χορηγός του Forum είναι η εταιρεία Volton και Χάλκινος Χορηγός η εταιρεία Truck & Cargo Insurance, ενώ Υποστηρικτές οι εταιρείες Chargeline, Interklark και M&A Solutions.

  Εταίρος Επικοινωνίας είναι η εταιρεία Reputation Unique (R-U) και Χορηγοί Επικοινωνίας οι: Crisis Monitor, Επιχειρώ, Logistics & Management, LOGISTICSLEADER.NEWS, metaforespress.gr, PIRAEUS365.GR, supply-chain.gr και Supply Chain & Logistics.

  Ώρα διεξαγωγής: 15:00 – 18:30

  Απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο συνέδριο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για δήλωση συμμετοχής:https://cleon.gr/register-forms/forma-eggrafis-greek-cold-storage-logisticsassociation-forum/

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ