Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Απρ-2021 16:44

  Από 15 Μαΐου εμβολιασμός κατ' οίκον με Johnson & Johnson για τους κατάκοιτους

  Από 15 Μαΐου εμβολιασμός κατ' οίκον με Johnson & Johnson για τους κατάκοιτους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα μίλησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ανακοινώνοντας ότι από τις 15 Μαΐου οι κατάκοιτοι συμπολίτες μας θα αρχίσουν να εμβολιάζονται στα σπίτια τους με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, με το οποίο θα υπάρχει επάρκεια.

  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι περίπου 44.000 πολίτες ηλικίας 40 έως 44 ετών μπήκαν ήδη από χθες το βραδύ στην πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ 500 από αυτούς έχουν ήδη εμβολιαστεί από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

  Όσον άφορα την ηλικιακή ομάδα 30 - 39 έχουν εγγράφει περίπου 120.000 πολίτες, και έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 5.000 ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης. 

  Μιλώντας για την μερική άρση των μέτρων του lockdown κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι η διατήρηση του SMS για λίγες ήμερες ακόμη, όπως και ο περιορισμός στην κυκλοφορία κατά τις νυχτερινές ώρες, έχει και μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα. "Οτιδήποτε ανοίγεις είναι πιο δύσκολη άσκηση απ’ οτιδήποτε κλείνεις (…) Το να ανοίγεις είναι μια εύκολη πολιτικά απόφαση, αλλά τεχνικά δύσκολη" σημείωσε.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ