Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Απρ-2021 10:10

  ΠΟΕΔΗΝ κατά καθηγητή Βασιλακόπουλου για τα περί "χαμηλού μορφωτικού επιπέδου" των υγειονομικών

  ΠΟΕΔΗΝ κατά καθηγητή Βασιλακόπουλου για τα περί "χαμηλού μορφωτικού επιπέδου" των υγειονομικών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εξώδικη διαμαρτυρία με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος προς τον καθηγητή κύριο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δελτίο στις 20-3-2021, προέβη σε υποτιμητικές και απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος των υγειονομικών υπονοώντας, ότι έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και εξ αυτού του λόγου αρνούνται τον εμβολιασμό, κοινοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ.

  Με το εν λόγω εξώδικο, ζητήθηκε από τον κύριο Βασιλακόπουλο να προβεί σε ανάκληση "των απαράδεκτων δηλώσεων του, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος της".

  Η ΠΟΕΔΗΝ και σύσσωμος ο κλάδος των υγειονομικών  υπαλλήλων, όπως σημειώνουν, "έχουν αποδείξει στην πράξη την αφοσίωση τους στην προστασία της δημόσιας υγείας, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, δίνοντας στην μεγάλη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του COVID 19, μαζί με τους ιατρούς και τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας.  Δηλώσεις αυτού του είδους όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά τορπιλίζουν την μεγάλη προσπάθεια και δημιουργούν κλίμα διαχωρισμού και έντασης την στιγμή, που όλοι μας καλούμαστε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης", καταλήγει η ομοσπονδία. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ