Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Απρ-2021 12:51

  ΥΠΠΟΑ: Αποδίδονται οι διαδικτυακές πύλες για το Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο και το Εθνικό Αρχείο Μνημείων

  ΥΠΠΟΑ: Αποδίδονται οι διαδικτυακές πύλες για το Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο και το Εθνικό Αρχείο Μνημείων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αποδίδονται από το ΥΠΠΟΑ οι διαδικτυακές πύλες των έργων "Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο" και "Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων". Όπως ενημερώνει ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, αύριο, Τρίτη 20 Απριλίου 2021, παρουσιάζονται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Εθνικού Αρχείου Μνημείων, στην πολιτική και διοικητική ιεραρχία του ΥΠΠΟΑ, οι διαδικτυακές πύλες των έργων "Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο" και "Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων".

  Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διαδικτυακή πύλη του έργου "Αρχαιολογικού Κτηματολογίου" δίνεται άμεσα σε πιλοτική λειτουργία στους θεσμικούς εταίρους (συναρμόδια υπουργεία, Τ.Ε.Ε. κ.α.). Τον Ιούνιο 2021, το έργο ολοκληρώνεται και αποδίδεται και στους πολίτες.

  Η διαδικτυακή πύλη του έργου "Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων" αποδίδεται στους πολίτες αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του, την Τρίτη 24 Απριλίου 2021, όπως πληροφορεί η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ