Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Απρ-2021 19:23

  Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του ΣΕΔ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

  Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του ΣΕΔ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου, ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών & Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης.

  Το μνημόνιο εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔ και από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και υπεγράφη από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Παντελή Σκλιά.

  Είναι η πρώτη υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Πρυτανεία ενός Πανεπιστημίου και μάλιστα στην Κύπρο. Ένα ιδιαίτερα δραστήριο Πανεπιστήμιο, με πολλές προοπτικές ανάπτυξης, το οποίο έχει κοινά προγράμματα, με αρκετά Ελληνικά Πανεπιστήμια.

  Πρόκειται για την τρίτη υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Συνδέσμου μας με ένα Α.Ε.Ι., μετά το ΕΚΠΑ και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

  Ο ΣΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε ανάλογα μνημόνια συνεργασίας και με άλλα Α.Ε.Ι., καθώς και με εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, με σκοπό την άνοδο του επιπέδου επενδυτικής παιδείας των Ελλήνων φοιτητών, αλλά και την επαφή τους με τις επιχειρήσεις και την πραγματική οικονομία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  Kυκλοφορεί μαζί με το FORBES
  Σάββατο 24 Απρ 2021