Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Μαρ-2021 16:51

  Στρατηγική συνεργασία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τις Σχολές ΔΕΛΤΑ

  Στρατηγική συνεργασία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τις Σχολές ΔΕΛΤΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στρατηγική συνεργασία με σκοπό την ανάληψη καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων, δρομολογούν από κοινού το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο κι οι  Σχολές ΔΕΛΤΑ.

  Τη συνεργασία τους εγκαινιάζουν οι δύο φορείς με την υποστήριξη δωρεάν webinars εστιασμένων στις ανάγκες εκπαίδευσης των νέων καθώς και ενημέρωσής τους για ζητήματα σχετικά με την αγορά εργασίας.

  Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο κι οι Σχολές ΔΕΛΤΑ διοργανώνουν το πρώτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Νέα Εργασιακή Πραγματικότητα στη Μετά – Covid Εποχή”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου, 17:00 – 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom.

  Το webinar θα χαιρετίσουν ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και ο Δρ. Κωνσταντίνος Κιούσης, Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

  Σημειώνεται ότι οι Σχολές ΔΕΛΤΑ, ως επίσημο μέλος του Επιμελητηρίου, θα συμμετέχουν ενεργά στην Επιτροπή Εκπαίδευσης του φορέα, μέσω υποβολής προτάσεων δημιουργίας και πιστοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. 

  Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται για πληροφορίες αναφορικά με το webinar στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα τηλ.: 210 64 19 036, -028 ή να ανατρέχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/imerologio-ekdiloseon και στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: iekdelta.gr/ελληνογερμανικό-επιμελητήριο/

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  Kυκλοφορεί μαζί με το FORBES
  Σάββατο 24 Απρ 2021